Gabriel en Corso, projecten met ambitie

van onze redactie

Health Invest begint in maart 2015 met de bouw van twee ambitieuze projecten in Wallonië.

Projectontwikkelaar Health Invest heeft de financiering rond voor twee kleinschalige, maar ambitieuze projecten in Wallonië. In Nijvel wordt een verouderd woonwinkelcomplex -Residence Gabriel – volledig gemoderniseerd. In Bergen wordt de voormalige stadsbioscoop Le Corso omgebouwd tot een woonresidentie met 17 luxueuze appartementen. De bouwvergunningen voor deze projecten werden vorig jaar verstrekt. Health Invest begint in maart met de bouwwerkzaamheden.

‘Residence Gabriel’ ligt in het centrum van Nijvel, op de hoek van Place Emile Delalieux en de Rue Saint George. Nijvel is een goede alternatieve woonlocatie voor mensen die hun emplooi vinden in de relatief dure Brusselse agglomeratie.

Na renovatie – met duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit – zal ‘Residence Gabriel’ bestaan uit zes appartementen en twee winkeleenheden op de begane grond. De grotere appartementen hebben een vloeroppervlakte van ongeveer 100 m², de kleinere zijn 70 m² groot en zijn voorzien van een balkon en/of terras.

De appartementen zijn verdeeld over twee bouwlagen. Op de begane grond zijn twee commerciële units voorzien met een totaaloppervlak van 350 m².
Deze units zijn uitstekend geschikt voor winkels in verschillende sectoren.  Health Invest brengt de woningen na de renovatie op de markt tegen zeer concurrentiële prijzen, vanaf 162.700 euro.

Voor nadere informatie kunt U terecht bij:
De heer Olivier Mathurin
Immobiliere Sogefi
Square Gabreille Petit 5
1400 Nivelles
Tel: 067/21 30 06
Mobiel: 0479/21 41 27

Aanvullende informatie treft U aan op deze website onder Residence Gabriel.

 


Het project genaamd ‘Le Corso’ is voortgekomen uit de wens van de stad Bergen en van de ontwikkelaar Health Invest om een nieuwe harmonieuze leefruimte te creëren in het centrum van de historische stad. Le Corso was ooit een vermaard filmhuis in het hart van de stad, maar verloor zijn bestemming.

PROJECT ‘LE CORSO’

Health Invest gaat op de plek van de oude filmzaal 17 woonéénheden realiseren van hoogstaande architecturele kwaliteit, waarbij de bewoners de mogelijkheid wordt geboden om in luxe te wonen in het stedelijk centrum van Bergen.

Het architecturale plangeheel is gelegen op de site van de Corso en bestaat uit negentien verschillende woningen, van studio’s tot appartementen met één, twee en drie slaapkamers. In oppervlak variërend van 57 tot 140 m².

Deze verscheidenheid komt tegemoet aan de vraag om in de stad een diversiteit aan woonvormen aan te bieden, een maximum aan kansen te creëren en te voldoen aan de huidige normen van energiekwaliteit. Veertien parkeerplaatsen maken het project compleet.

De woningen zijn aan de achterkant open om te kunnen profiteren van de goede oriëntatie en het uitzicht op de omheinde tuin. Elk appartement is uitstekend afgewerkt en voorzien van alle wensen en noden van het moderne huishouden. Het belangrijkste kenmerk van het project is de aanwezigheid van veel groen op elke verdieping en van de grote groene patio binnenin de huizengroep.

Koopprijzen beginnen vanaf 161.460 euro.

Voor nadere informatie kunt U terecht bij:
Mevrouw Ilona Sekula
Health Invest NV
Mobiel: 0476/606537

Aanvullende informatie treft U aan op deze website onder Residentie Le Corso Bergen