Health Invest is een vastgoedontwikkelingsbedrijf dat bestaat sinds 2008. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen (Bornem) en opereert van daaruit in heel België, Nederland en Zwitserland. Health Invest specialiseert zich in stadsrevitaliseringsprojecten en -uitbreidingen en streeft immer naar de ontwikkeling van duurzame projecten die zorgen voor geïntegreerde oplossingen en die tevens tegemoetkomen aan de wensen en eisen van opdrachtgevers zonder dat daarbij ingeboet wordt op kwaliteit of prijs.

kwaliteit

Kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid zijn de leidmotieven die projectontwikkelaar Health Invest hanteert bij de ontwikkeling en bouw van projecten. Kwaliteit, omdat Health Invest meent dat juist in oude stedelijke centra revitaliseringprojecten de leefbaarheid naar een hoger plan dienen te tillen.

duurzaamheid

Duurzaamheid, omdat een Health Invest- project de tand des tijd moet kunnen doorstaan en ook in de verre toekomst een meerwaarde moet geven aan mens en omgeving.

schoonheid

Schoonheid, omdat het oog – altijd en overal – ook wat wilt en bovendien tijdloos is. Health Invest streeft er naar om zich nadrukkelijk te manifesteren op het gebied van duurzame vastgoedontwikkeling. Om doelen te bereiken wordt beroep gedaan om veelal vaste partners die ieder voor zich hun eigen expertise meebrengen.

Olivier Beherman, oprichter van Health Invest

Health Invest is opgericht door Olivier Beherman, die tevens de leiding voert. Beherman is ruim tien jaar actief als projectontwikkelaar. Hij verwezenlijkte onder andere twee leisureprojecten in de Zwitserse steden Genève en Zürich. Hij liet er bioscopen met vrijetijdscentra bouwen voor Warner-Village cinema’s.

In België werd een vrijetijdscentrum met bioscoop gebouwd te Namen en in Sint-Niklaas verzorgde Beherman een grootschalig stadsvernieuwingsproject met een commercieel- en vrijetijdscentrum in de stationsbuurt.

In Nederland startte hij op initiatief van Heineken aan de zuidelijke stadsrand van Terneuzen met de ontwikkeling van een skipiste met een leisure –en retailcentrum (Skidôme Terneuzen) voor de regio Zeeuws-Vlaanderen. Voor de verdere uitbouw van dit vrijetijdscentrum heeft Health Invest inmiddels nieuwe plannen gemaakt.