De vernieuwbouw van Résidence Gabriël in het centrum van Nijvel

door Olivier Beherman

De vernieuwbouw van Résidence Gabriël in het centrum van Nijvel nadert zijn voltooiing. De buitengevel en het dak van het complex zijn volledig vernieuwd en geven in deze moderne verschijning in zwart-wit extra cachet aan de omgeving. Verwacht wordt dat de laatste binnenwerkzaamheden nog een viertal weken zullen vergen, waarna het woon-winkelcomplex in de loop van juli kan worden opgeleverd.

Health Invest gaf vorig jaar maart opdracht tot het renoveren van het gebouw. Een maand later werd begonnen met de sloop van het binnenwerk van het oude appartementengebouw. Die operatie bleek ingrijpender te zijn dan aanvankelijk was aangenomen. Het complete binnenwerk diende volledig te worden vernieuwd, van muren tot bedrading, van beglazing tot dakbedekking, hetgeen inmiddels is geschied.

Résidence Gabriël bestaat uit zes moderne appartementen in grootte variërend van 70 tot ruim 100 vierkante meter woonoppervlak, met één of twee slaapkamers en/of terras. Verschillende éénheden zijn inmiddels verkocht. Op de begane grond is 350 vierkante meter aan commerciële ruimte voor handen. In te richten als één of twee winkels. Meer informatie over dit project vindt u elders op deze site onder Résidence Gabriël.
 

 
 

 

Informatie:
Mr.Olivier Mathurin
Immobiliere Sogefi
Square Gabrielle Petit 5
1400 Nivelles
Tel: 067/ 213 006
Mobile: 0479/ 214 127