ASAP huurt ruimte voor vestiging in Nijvel

door Olivier Beherman

De Limburgse zakenfamilie Peumans, stuwende krachten achter één der grootste bureaus voor arbeidsbemiddeling in België, het sterk groeiende As Soon as Possible (ASAP) heeft een nieuwe vestigingslocatie in Nijvel.

Het gaat hierbij om een detailhandelsruimte van ruim 133 m² aan de Place Delalieux onder de vernieuwbouw van Résidence Gabriël in het hart van Nijvel. ASAP heeft hoge verwachtingen van de nieuwe vestiging, omdat deze op een prima locatie ligt nabij het centrum van de stad, maar ook aan een belangrijke uitvalsweg.

Health Invest, initiator van de modernisering van het pand, sluit niet uit dat de laatste vacante ruimte in het pand, een handelsruimte met een oppervlak van 204 m² inclusief een kleine garage, dan wel opslag, door een arbeidsbemiddelaar betrokken zal worden.

asap

Om ASAP te kunnen huisvesten moeten er nog een paar bouwkundige zaken aan het pand worden geregeld. Het gaat om buitenschrijnwerk, ventilatieroosters, verwarmingselementen en pleisterwerk. Medio-december zal de volledige vernieuwbouw van Résidence Gabriël voltooid zijn.

Health Invest gaf vorig jaar maart opdracht tot het renoveren van het gebouw. Die operatie bleek ingrijpender dan aanvankelijk aangenomen. Het binnenwerk diende volledig te worden vernieuwd, van muren tot bedrading, van beglazing tot dakbedekking, hetgeen nu is geschied. Het gebouw bestaat uit zes moderne appartementen in grootte variërend van 70 tot ruim 100 m² woonoppervlak, met één of twee slaapkamers en/of terras. Alle wooneenheden werden verkocht. Op de begane grond blijft één handelsruimte voor handen.

Informatie:
Mr.Olivier Mathurin
Immobilière Sogefi
mathurin@sogefi.be
Mobile: 0479-214 127