Wonen in het hartje van Bergen in nieuwe, moderne appartementen met veel ruimte en gerealiseerd met duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Het kan. Ontwikkelingsmaatschappij Health Invest verwezenlijkte op de plek van het ooit vermaard filmhuis Le Corso 17 prachtige woonéénheden die nu op de markt worden aangeboden met de opties van koop of huur.

Le Corso‘ is voortgekomen uit de wens van de stad Bergen en van de ontwikkelingsmaatschappij Health Invest om een nieuwe harmonieuze leefruimte te creëren in het centrum van de historische stad op de plaats van de in onbruik geraakte bioscoop. Erfgoed, hedendaagse architectuur en een luxueuze inrichting gaan in dit project hand in hand.

Het complex op de site van de voormalige filmzaal in het centrum van Bergen bestaat uit zeventien verschillende woningen, van studio’s tot appartementen met één, twee en drie slaapkamers. Deze diversiteit komt tegemoet aan de vraag om in de stad verschillende woonvormen aan te bieden. De woningen zijn aan de achterkant open om te kunnen profiteren van de goede oriëntatie ten opzichte van de zon (lichtinval) en het uitzicht op de omheinde tuin. Elk appartement is uitstekend afgewerkt en voorzien van alle wensen en noden van het moderne huishouden. Het belangrijkste kenmerk van het project is de aanwezigheid van veel groen op elke verdieping en van de grote groene patio binnenin de huizengroep. Sommige woningen beschikken over ware daktuinen. Een ruime parkeergarage met privéplaatsen, die goed toegankelijk is, maakt het project compleet.

Health Invest heeft voor belangstellenden een speciale modelwoning laten inrichten die – op afspraak – te bezichtigen valt. De prijzen voor de koopwoningen liggen tussen de 186.250 en 390.757 euro. Die van de huurwoningen schommelen – afhankelijk van het vloeroppervlak – tussen 750 en 1250 euro per maand. een parkeerplaats kost ruim 25 mille of 100 euro huur per maand.

 

 

Voor meer inlichtingen of voor afspraken kunt U zicht richten tot:
Mme Ilona Esther Sekula
Health Invest SA
Industrieweg 3
2880 Bornem
+32 (0)476 60 65 37
+32 (3)890 91 11
info@healthinvest-beherman.com
www.healthinvest-beherman.com