Residence Gabriël Nijvel

Nijvel, een stad met 24.000 inwoners, is centraal gelegen tussen Brussel, La Louvière en Charleroi. De stad is prima met deze steden verbonden door snelwegen en spoor. Nijvel is een goede alternatieve woonlocatie voor mensen die hun emplooi vinden in de relatief dure Brusselse agglomeratie. Projectontwikkelaar Health Invest heeft in het centrum van Nijvel, op de hoek van Place Emile Delalieux en de Rue Saint George een pand verworven dat de komende maanden volledig zal worden gemoderniseerd.

Na renovatie – met duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit – zal ‘Residence Gabriel’ bestaan uit verschillende appartementen met twee en één slaapkamer en/of terras en balkon. De meest riante woonéénheden (vier in getal) zullen een vloeroppervlakte hebben van ongeveer 100 m², de kleinere vanaf 70 m². De appartementen zijn verdeeld over twee bouwlagen.

Op de begane grond zijn twee commerciële units voorzien met een totaaloppervlak van 350 m², de units zijn uitstekend geschikt voor winkels in verschillende sectoren. Health Invest brengt de woningen na de renovatie op de markt tegen concurrentiële prijzen.

Het laatste herziene plan in PDF hieronder:
Beherman-EXE

Het definitieve plan in pdf hieronder:
Beherman-EXE

Cahier des charges – 17022015

Nadere informatie over het project ‘Residence Gabriel’ in Nijvel:

Mr. Olivier Mathurin
Immobiliere Sogefi
Square Gabreille Petit 5
1400 Nivelles
Tel: 067/ 213 006
Mobile: 0479/ 214 127

logo health invest

Industrieweg 3
2880 Bornem
BELGIUM
T. +32 (0)3 890 9111